Videos


Pasojat e mëkateve - Irfan SalihuEs-Selamu Alejkum

Paraqesim Ligjëratën Islame me temë:
'' Pasojat e mëkateve ''


Ligjërues: Hoxhë Irfan Salihu (Imam nga Prizreni)

E lusim All-llahun (Subhanehu we te'ala) që të kemi dobi nga kjo që dëgjojmë. Amin

Hoxhë Irfan Salihu u lind më 23 gusht të vitit 1971 në qytetin e Prizrenit, ku edhe me sukses e përfundoi shkollimin fillorë në vitin 1986. Më pas i vazhdoi studimet në medresenë e mesme Alauddin në kryeqytet.

Pas përfundimit të medresesë më 1986, hoxha jonë i vazhdoi studimet në qytetin e Medines. Mirëpo, për shkak të disa rrethanave familjare, u detyrua ti braktisë ato përkohësisht për tju rikthyer librave sërish pas një viti e gjysmë, por kësaj radhe në shtetin e Jordanisë.

Këtu, hoxha Irfan Salihu e përfundoi fakultetin e Sheriatit në degën fikh-usul, në vitin 1999. Njëherit gjatë periudhës së studimeve, hoxha e pati fatin që ti bashkohet karavanit të gjatë të nxënësve të dijetarit të mirënjohur shqiptarë Muhamed Nasirudin Albani, Zoti e pastë mëshiruar.

Hoxha Irfan Salihu aktualisht jeton dhe vepron në qytetin e Prizrenit, si Imam në xhaminë Suzi Zerrini dhe njihet për ligjeratat e tij në tribunat e ndryshme, si brenda ashtu edhe jashtë vendit.

Poashtu, hoxha është përkthyes dhe recenzent i shumë librave me karakter fetarë. Prej të cilave Ta mësojmë Islamin dhe Disa tregime për fëmijë janë shumë të njohura për lexuesin shqipëtarë, veqanërisht përmes setit të librave Biblioteka familjare.

ekrem avdiu, bekir halimi, enes goga, mazllam mazllami, jakup hasipi, sadullah bajrami, zekerijah bajrami, shefqet krasniqi, irfan salihu, enes rama, mehdi, albani, kosova, shqip, albanian, shqiperia, shqipni, kosove, uck, kla, stupcat, cima, leci, qumili, adem ramadani, shkurte fejza, shyhrete behluli, prizren, rugova, mitrovica, tetova, adem jashari, peja, prishtina, ferizaj, gjilan, tirana, tirona, humor, komedi, muzik, rap, filma, valle, vajza, potpuri, kange, kenge, kenga, katolik, thyrja e kufirit, shqiptare, ligjerate, debat, ligjerata, islam, xhami, xhamia, hoxhe, hoxhallar, imam, mesxhid, namaz, musliman, hixhab, ilahi, xhenneti, xhehnemi, mesxhid, kosovar, shqiptar, mekke, qabe, hoxha, kosovo, albania, bajram, haxhi, muselem mazllami, , shkup, maqedoni, ferki shala, fal, shqiperi, hixhabi, evropa, mali zi, ulqini, vdekja, biografi, konvertim, kendim, pavarsia, viti i ri, kur'an, drama , arabisht, arabe, nasheeds, movies, anglisht, english, quran , german, maqedonia, bosna, america, canada, arabia , gjermania, zvicrra, austria, shkupi, ferizaji, kacaniku, shkodra , feja islame, kosoves, historia, patriotik, kosovo, gonxhe bojaxhi, nena tereze, mrekulli, arnaut, abdul kader, etnike, kuran, synet, hadith, synnet, durrës, shkodra, kruja, vlora, gjirokastra, korça, saranda, berat, ulqin, xhihad, muxhahid, muxhahedin, albo, albos, bajram, kacanik, unikkatil, iliria, koncert, peje, shqiptaria, shkolla, bloody alboz, gangsta, rapper, pejon, kapeshnica, shqipet, tba, taravi, vushtrri, imam albani, recitim, kuranit, kur'anit, ligjerat, lecture, dove, albislam, ankebut, sure, ajete, falja, namazit, mysliman, muhammed salAllahu alejhi we selem, muhamet, alejhi selam, profet, pejgamber, mjekra, mjekrosh, ilahije, feja, ders, derse, kosov, ibadet, derguari, femra, vdekja, varri, nikab, xhilbab, medina, shqiptarit, allah, all-llah, all-llahu, ekber, akbar, xhenetli, zoti, nje, monoteizëm, ateizëm, krishtërim, krishti, jezusi, islamik, shejtani, dreqi, mashallah, ezon, muhamed, tekbir, studio, shume mire, xhehenem, xhenet, muhammedi, islame, kamera e fshehur, live, derse, shqipetar, pyetje, përgjigje, radio, davet, dawet, drenica, predikim, hadithe, sunet, moter, motra, ramazani, dhulkarnejn ramadani, mazllum, diaspora, ligjerate islame ders hoxha islami shqip pejgamberi enes goga shefqet krasniqi namaz kuran mesxhid albanian ilahi xhumo kosova musliman feja muhamet muhammed xhami adem ramadani kosove zoti muhamed selam all-llahu lecture imam hoxhe hutbe hixhab xhihad mbulesa uck kla ekber selefi tyrbe teqe derse sunet muslimane profeti pejgamber albania shqiperia dijetar hoxhallar enis rama ekrem avdiu shaban murati alaudin abazi osman Like DigitalMimbar on Facebook: http://www.fb.com/TheMimbar
Follow DigitalMimbar on Twitter: http://twitter.com/DigitalMimbar

Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 11,170
Added: 5 years
Runtime: 68:31
Comments: 9

Tags for this video:  Find more videos in the: "People"
Uploaded by: DigitalMimbar (khalifahklothing)
See more videos uploaded by DigitalMimbar (khalifahklothing)


Related Videos:

Who is your Lord? by Dr. Bilal Philips
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 58215
Dr. Bilal Philips raises a few questions which we can use to judge to what degree do we know who our Lord is. 1. Do you agree with those who say...
'' Pengesat e Lumturisë '' - Irfan Salihu
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 21378
Es-Selamu Alejkum Paraqesim Ligjëratën Islame me temë: '' Pengesat e Lumturisë '' Ligjërues: Hoxhë Irfan Salihu (Imam nga Prizreni) E lusim...
03 - Qëllimi i krijimit - Enis Rama
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 3474
Një pyetje është e përbashkët mes tërë njerëzve pa dallim shtrese, niveli inteligjence apo pozite të tij dhe kjo i mundon të gjithë por,...
''Ramazani mundesi për ndryshim'' - Hoxhë Irfan Salihu (Imam nga Prizreni)
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 19143
Hoxhë Irfan Salihu u lind më 23 gusht të vitit 1971 në qytetin e Prizrenit, ku edhe me sukses e përfundoi shkollimin fillorë në vitin 1986. Më pas...
Ballafaqohu me veten - Irfan Salihu
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 11596
Uebfaqja zyrtare :http://www.islamifejaevertete.com Es-Selamu alejkum! Ju lutemi që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet...
Mjekrra - Irfan Salihu
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 35904
Uebfaqja zyrtare :http://www.islamifejaevertete.com Es-Selamu alejkum! Ju lutemi që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet...
Përkatësia jone fetare ( Drenas ) - Irfan Salihu
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 10684
http://www.islamifejaevertete.com Es-Selamu alejkum ju lutem që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet tuaja, nëpër profilet...
Permiresimi i Familjes - Irfan ef. Salihu
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 14771
Es-Selamu Alejkum http://www.radio-pendimi.com Paraqet Ligjëratë Islame Ligjërues: Irfan ef. Salihu E lusim All-llahun (Subhanehu we te'ala) që...
A deshiron qe ...! - Irfan Salihu
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 14033
http://www.islamifejaevertete.com Es-Selamu alejkum ju lutem që ta shpërndani këtë video aq sa të keni mundësi nëpër webfaqet tuaja, nëpër...
Penguesit e Zjarrit !!! - Irfan Salihu - Tribune ne Fushe Kosove
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 11776
http://www.islamifejaevertete.com Es-Selamu alejkum ju lutem që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet tuaja, nëpër profilet...
Mes frikës dhe shpresës - Irfan Salihu

Views: 13843
Uebfaqja zyrtare: http://islamifejaevertete.com/ Es-Selamu alejkum! Ju lutemi që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet tuaja,...
Irfan Salihu - Zgjidhe Gruanë e mirë
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 21851
03 - Emri i Allahut el-Melik (Poseduesi i cdo gjëje) - Enis Rama
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 1252
Peace TV Shqip - Emisioni i tretë nga seria 'Të jetojmë me Allahun' - Emisionet tjera të kësaj serie mund t'i shikoni në...
03 - Si e ka nderuar Islami njeriun (pjesa e dytë) - Bekir Halimi
Rating Rating Rating Rating Rating
Views: 873
Peace TV Shqip - Emisioni i tretë nga seria 'Islami dhe shekulli ynë' - Emisionet tjera të kësaj serie mund t'i shikoni në...
Mëshiro, Mëshirohesh - Irfan Salihu
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 6940
Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim ligjerat me : Hoxhë: Irfan Salihu "Mëshiro, Mëshirohesh" E lusim All-llahun (Subhanehu we te'ala) që të kemi dobi...
Te mallkuar nga Allahu !!! - Irfan Salihu
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 2204
http://www.islamifejaevertete.com Es-Selamu alejkum ju lutem që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet tuaja, nëpër profilet...
Te mallkuar nga Muhamedi alejhi selam - Irfan Salihu
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 1750
http://www.islamifejaevertete.com Es-Selamu alejkum ju lutem që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet tuaja, nëpër profilet...
Dyert e Furnizimit - Irfan Salihu
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 7222
http://www.islamifejaevertete.com Es-Selamu alejkum ju lutem që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet tuaja, nëpër profilet...
Ku mbeti turpi?! - Irfan Salihu
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 55349
Uebfaqja zyrtare: http://www.islamifejaevertete.com Es-Selamu alejkum! Ju lutemi që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet...
Ramazani në zemrat e besimtarëve - Tribunë në Kumanovë me Irfan Salihu dhe Remzi Isaku
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 7105
http://www.audionur.com/islam/ Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te'ala) që të kemi dobi...
Irfan Salihu - Ligjëratë Islame
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 3692
Ligjëratë islame e mbajtur nga hoxhë Irfan Salihu në xhaminë e madhe të Ferizajt.
01 - Veprat shpërblehen sipas qëllimit - Irfan Salihu
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 5614
Peace TV Shqip - Emisioni i parë nga seria 'Kështu fliste i Dërguari ' - Emisionet tjera mund t'i shikoni në...
Stacioni i parë i muslimanit në rrugën drejt Allahut - Seminar në Londer - Bekir Halimi
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 2302
Bekir Halimi - Londer - Stacioni i pare i muslimanit Hoxha jonë nga Shkupi Bekir Halimi, u lind më 15 Dhjetor 1971. Pasi mori bazat e fesë së tij...
Pasojat e Mëkateve - Hoxhë Muharem Ismaili
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 227
http://www.audionur.com/islam/ Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te'ala) që të kemi dobi...
Sa % jemi Musliman? - Hoxhë Irfan Salihu
Rating Rating Rating Rating Rating 
Views: 8265
Es-Selamu Alejkum, StudioKalaja http://www.ehlihadithi.com Ju paraqesim ligjërata Islame me temë: " Sa % jemi musliman: Hoxhë Irfan Salihu E...

Comments:

Author toniani1 (3 years)
Allahu te shperbleft me Xhennetul firdeus hoxhe i dashur dhe i nderuar dhe
shum i respektuar

Author Afrim Haziri (4 years)
shum shum ika lixheratat e mrekullueshme inshalla All- llahu e shperblen me
xhenetin ma te lart s.a.

Author RuellAuled (5 years)
subtitles please!

Author TheDurim87 (3 years)
Mashallah er hat immer gute Vortäge ich hoffe das ich ihn einmal
persöhnlich treffen werde inshallah .

Author Qur3anAndSunna (5 years)
This language is albanian.

Author FMH2011 (5 years)
what language is it?

Author hamdi berisha (2 years)
mashallah hoxhe i nderuar se shumé ligjerate mire

Author FMH2011 (5 years)
thnx.

Author Albion Rexhepi (2 years)
Allahu ju shperbleft hoxhe, inshalla Allahu na ngjall me ju.

Embed Video:

URL 
Link 

Search Video

Top Videos

Top 100 >>>

Videos

Check PR